För hälsa och välmående

Klientberättelser

Min mamma som nu är 96 år gammal, höll på att dö av en mycket allvarlig lunginflammation våren 2018. Mot alla odds kom hon igen mycket tack vare behandlingar varje vecka med Taktil Stimulering. Dock fick hon under sitt tillfrisknande ytterligare en lunginflammation och en blodförgiftning av en infart.

När hon ännu en gång fick infektionssymtom, med åtföljande sjukhusbesök kom jag äntligen till skott med att ta henne till Angela och vi har varit på två behandlingar, följer instruktionerna för kost, samt rådet att använda probiotika och tack vare detta är min mamma helt fri från diaréer som hon haft återkommande besvär av. Vi slipper nu använda pulvret Questran, som visserligen hjälpte, men läser man FASS, vill man helst inte använda det…

Jag vill också berömma Dig Angela för Din pragmatism. Jag berättade om min mammas negativa tänkande och klagomål på ångest och Du rekommenderade då en viss sorts psykofarmaka som läkaren på äldreboendet sedan skrev ut.

Jag gillar egentligen inte sådan medicinering, men det var nästan som ett mirakel. Min mamma klagar nästan aldrig mer på ångest, vilket hon gjorde dagligen och nattsömnen som var dålig trots sömnmedel, har blivit mycket bättre.

Jag har sedan länge även följt Ditt/Angelas råd om att dagligen ge min mamma Holistics K2-D3, som jag senare förstått var ett mycket gott råd. Jag/vi har gjort väldigt mycket olika saker för att mamma ska må bättre, men jag tror absolut att Angelas behandlingar, NES-droppar och goda råd haft en avgörande positiv effekt. Min mamma hör och ser ju väldigt dåligt, men de senaste månaderna känns det till och med som hennes mentala skärpa ökat, makalöst.

Tack för allt!!


Med vänlig hälsning, Jan Roostal

Under sju månader har i stort sett hela mitt liv förändrats. Från att under många år vara en sliten människa utan förmåga att ta upp någon näring i tarmen, men migränperioder upp till 14 dagar utan uppehåll så har mitt liv förändrats totalt.

Jag är en analytisk kvinna som kommit långt på egen hand men det var tack vare Angela, LIFE och NES som jag kunde få reda på vad jag verkligen inte tålde eller varför jag mådde som jag gjorde.

Processen fortsätter men idag orkar jag vara mer fantastisk mamma, en produktivare ledare men det är sekundärt för jag är nöjd med livet, trivs med mig själv och har ett fantastiskt värde i vem jag är inte i vad jag gör. 

Angela har gett mig många ögonöppnare som jag behövde bli påmind om och hjälpt mig skala bort många lager som inte tillhörde det autentiska jag. Jag har återigen sakta men säkert hittat tillbaka till min passion som är fotografi. Nästa vecka börjat min dotter sin resa hos Angela och jag hoppas över du vågar… alla är värda ett rikare och mer kvalitativt liv. Tack för allt Angela!

Ser fram emot mitt tredje besök hos Angela. Den bästa investeringen för hälsan jag någonsin kunnat gjort. Björkallergi, irriterad tarm och känslomässigt bagage som inte längre får plats i mitt nya friska liv. 

Tusen tack för din kunskap och ditt engagemang.


Theresia

Här med vill jag rikta mitt största TACK till Angela på Life Clinic i Täby. Ja, vart ska jag börja. Kort presentation om mig själv. Kvinna, 28 år. Kom till Angela på min första scanning och behandling av Life system och NES, i maj tidigare i år. Nu är det september och jag var nyligen på min 3:e tid hos henne.

Det kanske inte är någon nyhet att det mesta består av energi här på jorden?

Man får i sig energi av maten man äter, man återhämtar sig och fyller på sin energi med hjälp av sömn och man kan även få energi av träning och sociala sammanhang och av sina djur m.m. Saken är den att folk runt omkring mig alltid har frågat mig vart jag får all min energi ifrån., -”Men HUR orkar du med ALLT?”, ”-Kan inte du dela med dig lite av din energi..?” osv. 
Jag har aldrig haft ett riktigt bra svar, men en sak vet jag att det där inte stämde överens med sanningen i våras, dvs innan maj då Jag klev in på Angelas klinik för första gången.

Man kan googla ”Utmattningssyndrom” och lättare förstå vad jag skriver om nu, om man själv inte varit där. Det är alltså negativa symtom, oftast både kroppsliga och psykiska, över en längre tid som helt enkelt begränsar livet. Ja, jag hade alla symtom man kan läsa om på en lista över utmattning. Dvs jag orkade inte borsta mitt eget hår. Jag hade svårt att klä på mig mina kläder för dagen. Jag tänkte mestadels på tanken av att få gå och lägga mig ner, blunda och ”bara sova en liten stund”.

Jag fick såklart inte mer energi utav det heller. Men jag ville inget annat än att sova och jag önskade mig mer energi varje gång som ett resultat av sömnen, när jag vaknade. Det hände inte. 
Maten då? Åt jag tillräckligt näringsrikt och tillräcklig mängd mat? Jaaaa.. med ett stort intresse av kost och näring så har jag rätt bra kunskap av hur man äter. Dessutom uppvuxen med en mamma som är utbildad Närings-o fytoterapeut. Så självklart tog jag redan extra kosttillskott också. Men det gick trögt, riktigt trögt att ”komma tillbaka” som alla pratade om, då efter min senaste fitnesstävling i Bikini fitness.

För nästan 2 år sedan så bestämde jag mig för att satsa på att tävla i kroppsbyggning och tävla i Bikini fitness. Jag tävlade 3 tävlingar på en period av 9 månader med allt vad det innebar av hård träning och allt deffande. När man deffar så ser man till att man får i sig mindre mat, mindre energi, än vad kroppen gör sig av med. Man tonar på så sätt kroppen för att få synligare muskler. Det är en extrem-sport för kroppen och många får svåra konsekvenser av det i efterhand, som tex. utbrändhet. 

Därav finns det många där ute som tyvärr blivit sjukskrivna och dels går på anti.depp utskrivet av läkare. 
Jag gick till Angela istället. . Och det är jag JÄTTE TACKSAM OCH GLAD FÖR!

(Obs, jag säger absolut inte att alla som håller på med fitness-life-style, blir sjukskrivna och går på anti.depp. Det finns olika anledningar till att man hamnar där.. Men den gemensamma nämnaren är troligtvis, för lite näring, återhämtning och för mycket press och stress på kroppen.)

Okej, utan att överdriva det minsta så har hela livet vänt under ett par månader. Mycket snabbare än vad jag kunnat tro. Jag hade kunnat skriva denna text redan efter första gången jag var på behandlingen. Men jag har haft fullt upp med att börja leva mitt liv igen. HAHA! 
Så för att sammanfatta denna Text vill jag bara säga, gå inte hemma och bara ”hoppas” på att få energin tillbaka, att ni ska bli friska igen och ”om allt bara” kunde bli som förr, innan det blev såhär. FÖR DET FINNS HJÄLP ATT FÅ! PRIORITERA RÄTT NU OCH PRIORITERA DIG SJÄLV! Utan dig själv så kan du heller inte finnas där för andra. Som flygvärdinna med 6 års erfarenhet har jag själv stått där i flygplanet och demonstrerat -”sätt på dig syrgasmasken först, innan du hjälper barn och andra.”

Det här är inte en lång text av bullshit. Det här är ren fakta.

Jag har fått min energi tillbaka (om inte ännu mer än innan..) och jag är mer redo nu än någonsin att själv hjälpa andra och finnas där för min familj, min hund, mina vänner och andra människor och djur, vilket är en stor del av mitt liv! 

TACK!

Lycka till! 


Stor kram Johanna

Obs. Jag blev aldrig sjukskriven.

Fantastisk hjälp i ett läge när min hälsa var i riktig obalans. Jag blev frisk fort utan läkemedel med biverkningar. Toppen!
Varmt proffsigt bemötande

Kan varmt rekommendera Life Clinic

Kristin

Tacksam över en övergripande koll och förståelsen för hur allt hänger ihop. Att sedan dessutom kunna få hjälp och inte bara en förklaring gör hela skillnaden – otroligt tacksam och glad över hittat hit!

Tack bästa Angela 

Emma

Min son har varit två timmar hos Angela på biofeedback och vill komma tillbaka så snart han får. Med hundarna som sällskap, Angelas varma personlighet, iPad och snacks satt han igenom scanning och behandling utan problem.

Tolv dagar senare märker vi tydligt hur mycket mer harmonisk han är! Han gör det han vet att han bör göra, som i vanliga fall ger honom utbrott. Imorse sa han först ”jag älskar kläder” (istället för att hitta på allt annat än att klä på sig) och sedan ”pappa kan du borsta på mig”. Hm, det känns som ett mirakel men det vet jag ju att det inte är utan ett tecken på att NES Health och LIFE system verkligen fungerar. Jag känner enorma förhoppningar för min son och vi är tillbaka hos Angela exakt efter en månad

Katrin

Nervsmärtor och plågsamma muskelkramper försvann.

Jag hade smärtor från en skadad disk som trängde igenom alla (väldigt onyttiga) mediciner jag fått av läkarna och kramper i ryggmuskulaturen som gjorde det omöjligt att stå rak – allt detta försvann med en timmes behandling med laser och Biolight.

Smärtfri och avslappnad kunde jag för första gången på flera veckor sova gott några timmar. Nästa dag kom problemen tillbaka, om än inte lika påtagligt, men då var det dags för nästa behandling. Efter ytterligare några behandlingar slutade jag helt med mediciner och var ändå smärtfri och fullt arbetsför igen. Angelas behandling var en ren välsignelse och snabbade på läkeprocessen.

Hälsningar,
Lennart Eliasson

Jag började få allergiska symtom när jag var i tjugo-årsåldern och har gradvis blivit sämre för varje år som går. Efter ett par månaders behandling hos dig kan jag nu äta bland annat jordgubbar och äpplen för första gången på 18 år.

Känslan av att kunna äta två av mina favoriter, efter många många år utan, är helt enorm. Min omgivning trodde inte det var möjligt att bli av med allergier, men du har bevisat motsatsen. Jag är så tacksam för all hjälp att få min kropp i balans!

Det är många års jordgubbar som ska tas igen i sommar 

Kram Adrienne

Efter en käkoperation där läkaren bl a skrapade bort artros och spolade käkleden blev jag bättre men tyvärr inte helt bra. Smärtan var enorm. När jag sedan började hos dig med laserbehandlingar avtog smärtan avsevärt.

I samband med behandlingen av käken så påbörjades behandling av axeln där jag också har artros, jag hade svårt att lyfta armen och svår värk i axel och skulderblad.

Efter några behandlingar kunde jag lyfta armen och blev successivt bättre i axel och skulderblad. Till jul kunde jag utan svårigheter vara med när vi gjorde korv vilket jag inte har kunnat på flera år pga mina starka smärtor i ländryggen.

Eftersom laserbehandligen fungerar så bra så kommer jag att fortsätta med det för att underhålla det. Idag har jag fått laserbehandling på fingrarna, har svår värk p g a artros det ska bli spännande att se hur det blir.

Kramar från Eva-Lisa

När jag först kom till Angela Orsucci på LIFE CLINIC, var jag fruktansvärt sjuk. Ingen läkare hade kunnat fastställa exakt vad mina symptom var för något, vilket gjorde att jag inte blev trodd. Jag hade då heller inget hopp om att någonsin bli bättre. Jag sov 20 timmar om dygnet och var helt orkeslös, hade inget minne och värk i hela kroppen.

Med hjälp av kvantmedicinska systemen LIFE System och NES, fick jag reda på att jag bland annat hade tungmetall förgiftning. 

Många av organen fungerade dåligt och mitt sköldkörtelproblem blev bekräftat bland annat. 
Hade jag inte gått den här vägen så hade jag nog inte blivit frisk utan man hade fortsatt att stoppa i mig onödiga piller och sagt att man inte visste vad det var för fel.

Nu med hjälp av Angela och hennes system kan jag fintona alla mina organ samt mitt näringsbehov för optimal läkning. Ness dropparna har utfört under, jag som alltid fnyst åt homeopati.

Men det här är något annorlunda för de är specialanpassade för olika behov och man kan faktiskt känna att de gör verkan. De är dessutom mycket kraftfullare än homeopatin.

Idag är jag friskare än jag varit de senaste sju åren och jag börjar få mitt liv tillbaka.

Tack Angela för att du gav mig livet tillbaka

Jag gav ED1 droppar till min man som fick en helt ny energi av dem, så nu tar vi dem regelbundet.

Tack Angela för den otroligt proffsiga behandlingen, det har räddat mitt liv och min man har fått sin energi tillbaka.


Gunvi Sund

Jag kännner mig så glad sen jag var hos dig igår onsdag. Min hjärna har börjat tänka igen, när du rensat den. HaHa. Min dag har varit så annorlunda. Kanske för att jag har känt mig tommare i huvudet. Sållat ut massa tankar.

Tack! Känns bara bättre och bättre för var gång.

Kram Sussi

Ville bara tacka dig för din tid med mig i Vaggeryd och här är vad jag åstadkommit sedan dess…

Jag bröt med min pojkvän samma kväll som jag varit hos dig = frihet att utveckla mitt eget o slutat trott att jag har stöd i honom, för det hade jag inte.

Har i snart veckor 2 proppat i mig järn, aminosyror, vitaminer och mineraler – gissa om jag känner mig som en kanonkula nu.

Äter bara glutenfria produkter.

Börjat bygga upp min egen hemsida och skaffat mig nya kontakter gällande djurkommunikationen.
Jag är så TACKSAM för att du finns med ditt kunnande, nu kan jag ge ”järnet” igen och är redo att kliva vidare!
Nu är det ”bara” amalgamet kvar…


Kram!
Susanne

Tack för balanseringen i lördags. 

Kan tala om att värken jag hade i axeln och nacken försvann. Dessutom märkte jag i söndags när vi gick ut och gick med hunden, så var jag plötsligt rak i ryggen igen och det var lättare att andas. Det var ju för att du hade balanserat lungorna. 

Tusen tack! Du får ha det så jättebra!

Kram 
Agneta

Det är otroligt, efter fyra behandlingar hos dig har jag nu toppvärden på levern. De kan inte bli bättre. Mina värden har under många år legat på övre gränsen för vad det ska vara och svensk sjukvård har aldrig lyckats att få ner mina värden.

Under mina år som IT-konsult har jag genomgått regelbundna (årliga) besök hos flera, de flesta på Sophiahemmet.

Vid mitt första besök konstaterade du att levern mådde riktigt dåligt och satte in behandling på det. Och alltså nu efter fyra behandlingar fått de bästa värden man kan ha.


En tacksam
Leif Gustafsson