För hälsa och välmående

NES Health

BioEnergetiX WellNES System

Att akupunktur fungerar i praktiken har man känt till sedan mer än 5000 år tillbaka, men man har inte vetenskapligt kunnat förklara hur det fungerar.

Peter Fraser, upphovsman till NES, har forskat på människans kroppsfält (body-field) sedan 1982. Han har förenat den mångtusenåriga kunskapen om kroppens meridianer (energikanaler) med kvantteori.

Kroppsfältet består av tolv sammankopplade meridian-liknande kanaler som processar och koordinerar kroppens ständiga informationsöverföring.

Vår hälsa är beroende av att det finns ett kontinuerligt och balanserat flöde för att kunna överföra informationen längs dessa kanaler.

När vi utsätts för stress, miljögifter, psykologiska trauman m m skapas en obalans någonstans i kroppsfältet. En obalans i en kanal kommer med tiden att påverka flödet även i de andra kanalerna och vi får olika symtom och sjukdomar.

Det är här som NES Systemet kommer in. Genom en NES Scanning (se separat flik) upptäcks kroppens obalanser och systemet ger en fullständig vägledning för vad som bör rättas till och hur det går till. Systemets revolutionerande produkter är utformade för att läsa och korrigera informationen i kroppsfältet.

Det omfattar NES ProVision – en klinisk skanning av kroppen, Infoceuticals och NEStrition – kosttillskott som bidrar till att korrigera kroppens kontrollsystem samt NES miHealth.

Här kan du se videos och lyssna
på skaparen av NES samt Henry Massey

NES Infoceuticals

NES Infoceuticals är lätta att ta, för att leverera exakt den information din kropp behöver, för att återta optimal funktion och hälsa.

De tas hemma i en pågående daglig rutin under ca 25 dagar enligt ett pedagogiskt schema direkt i munnen eller i lite vatten. Preparaten verkar specifikt i den del av kroppen där kroppens biokemi och dess kvalitet bestäms.

Infoceuticals är kodade med korrigerande information som återställer kroppens grundläggande program för att skapa och bevara hälsa och funktionalitet. Vårt unika sortiment av Infoceuticals är baserat på vår egenutvecklade och omfattande kartläggning av det mänskliga "body field" under de senaste dryga 30 åren och fungerar även utmärkt på djur!

Varje Infoceutical är ett kraftfullt verkande preparat, som är präglat med bio-information för att direkt identifiera och korrigera störningar i "body field". Deras framgång bygger på en väl avvägd verkan, direkt på ett specifikt organ, system eller undersystem i kroppen genom vår spetsteknologi som utvecklats exklusivt på vårt FoU-centrum.

Effekten av preparatet ligger i den präglade informationen. Infoceuticals innehåller filtrerat vatten och mikromineraler som härstammar från derrivat av plantor. Dessa mikromineraler utgör substansen som är präglad med den korrigerande bio-informationen.

Den präglade informationen absorberas omgående i ("body field"). Där samverkar Infoceutical sedan direkt med fältet (body field) för att hantera blockeringar eller störningar, korrelerade till toxiner KORRIGERA fysiska, emotionella, miljö- och kemiskt baserade gifter.
Att rensa ut sådana blockeringar och störningar hjälper till att återställa kroppens balans och förbättrar dess inneboende läkande egenskaper - ofta långt utöver vad vi är vana vid, med våra kroniskt försvagade och belastade kroppar.