För hälsa och välmående

NES miHealth

Är en utveckling från Scenar som Ryska austronauter använde under sina rymdfärder för att hjälpa kroppen vid olika obalanser som uppkom under deras resor i rymden. I 20 år hemlighethölls Scenar, men efter att Ryssarna släppte den så har NES team arbetat med att få fram en mer utvecklad och avancerad teknik i form av NES miHealth.

miHealth förnyar kroppens energi med kraftfulla terapier som löser upp blockeringar, frigör triggerpunkter och återställer energiflödet genom kroppen.

Ta några minuter och titta på den här filmen, där grundaren av NES Health, Harry Massey, berättar om miHealth tillsammans med terapeuter:

Hur NES miHealth fungerar:

miHealth hjälper till att aktivera din kropps självläkande system genom att kommunicera specifikt med de delar av kroppen som den är i kontakt med.
Utrustningen gör det i första hand genom att skicka mycket lågfrekventa elektriska signaler, till den plats som den är i kontakt med, och sedan att “lyssna” till kroppens svar på dessa signaler. “Bioelectic biofeedback therapi” är känt för att bidra till att minska stress och omprogrammera delar av kroppen och sinnet att fungera på ett sätt som är bättre för hälsan och som kan leda till en bättre livskvalitet.

Målet är att få Din kropps energiflöde att åter fungera med maximal effektivitet. Eftersom kroppen lätt kan bli van vid “mönster” där energin blir trög eller står still, så är det avgörande att återställa kroppens energiflöde, eftersom det frigör blockeringar vilket banar väg för kroppens eget läkningssystem för att ta över.
miHealth har många olika program som gör att jag som terapeut kan skräddarsy balanseringen för varje klient.

När Olympiska spelen i London avslutades 2012, firade Ungerska truppen sin succe med 8 guldmedaljer, 4 silvermedaljer och 5 bronsmedaljer. Detta innebar en mycket bra placering på den totala resultat-listan med plats nr 8. Med hänsyn till att antalet invånare i Ungern endast är ca 10 miljoner är detta resultat anmärkningsvärt, och teamet har förbättrat sina prestationer jämfört med 2008 då Ungern kom på plats 23. Hemligheten bakom framgången var NES miHealth, som truppen använt sedan nästan ett år tillbaka, inom ramen för forskning inom NES Health.​

Truppen har också använt NES ProVision protokoll och infoceuticals från NES Health. Psykologen i laget, Agota Lenart, konfirmerar att alla atleterna i truppen hade bara positivt att säga om mihealth apparaten. ”NES miHealth har haft en exceptionel effekt på både fysiska och mentala hälsotillståndet” säger psykologen. ”Vi har använt apparaten för återhämtning, rehabilitering och smärtlindring, samt stressreduktion. Vi är alla övertygade om att apparaten har ökat prestationsförmågan och framgångarna.”